Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Matiine123Profilbildet til røyskattaProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Sonny55Profilbildet til ValeriaProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til kennedy85Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til xantippeProfilbildet til DorransProfilbildet til YongProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til claire
Profilbildet til SnæxProfilbildet til poopITboyProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til MeeowProfilbildet til IngunnProfilbildet til coolchic101Profilbildet til kastrdProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til westpar76Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til guttenProfilbildet til Geirern92

Lissa

@peanutliss
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Lissa:Disse profilene har Lissa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje