Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til 1Lekent-parProfilbildet til PlatinumProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til ShjalomProfilbildet til BittenProfilbildet til godsg1Profilbildet til guttenProfilbildet til toro60Profilbildet til MrbigProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Trappani89Profilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til RosjerProfilbildet til jannis25Profilbildet til sluggern
Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til godheksaProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til fintparProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til SiljeProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til vickycdProfilbildet til j18elverumProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Solros72Profilbildet til SylvesterProfilbildet til AnetteleProfilbildet til JM28

Lissa

@peanutliss
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lissa:Disse profilene har Lissa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje