Profilbildet til angelica96Profilbildet til Matiine123Profilbildet til xdresserProfilbildet til brollProfilbildet til babybooProfilbildet til MelekProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til MedusaProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til cat68Profilbildet til orphansProfilbildet til JontassProfilbildet til trannyboyProfilbildet til GeiriProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til lekenergod
Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til veilchenProfilbildet til bunnyProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til jarlemannProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Reina21Profilbildet til NordJente90Profilbildet til DragongirlProfilbildet til SakoProfilbildet til vickycdProfilbildet til PussiProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til AlexsProfilbildet til iNøff_said

Lissa

@peanutliss
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lissa:Disse profilene har Lissa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje