Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til ToyenProfilbildet til JiJiProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til XenaProfilbildet til DjeimiProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til synnyProfilbildet til SakoProfilbildet til MannPåHotell
Profilbildet til AinaCdProfilbildet til 59modellProfilbildet til NannaProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til TheMissProfilbildet til trisvikProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til LangbeinProfilbildet til MaykieProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til ak00nProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til NallexyProfilbildet til ThomasDes

Lissa

@peanutliss
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lissa:Disse profilene har Lissa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje