Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til ReidarProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til BabyWProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Mandal37Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Mr.XProfilbildet til spruksProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til MrTwoface
Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Singel49Profilbildet til AngelManProfilbildet til golfbearProfilbildet til Modesty56Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til guttenProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til ShineProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til StrazoProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til AvalonProfilbildet til ReidarProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til nattrose

Lissa

@peanutliss
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lissa:Disse profilene har Lissa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje