Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til RJProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til faithProfilbildet til Isabella10Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til LangbeinProfilbildet til AlexsProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til ingoladProfilbildet til hotnoProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til babybooProfilbildet til NåProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Per S
Profilbildet til NordlandProfilbildet til Mossing34Profilbildet til miss76Profilbildet til ReidarProfilbildet til j18elverumProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til colargolProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til shado33Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Handyman31Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til Crazy92Profilbildet til PsykiskTerrorMann33

Lissa

@peanutliss
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lissa:Disse profilene har Lissa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje