Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til NordlandProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til KristiansenProfilbildet til RomeoProfilbildet til YouwishProfilbildet til FinelineProfilbildet til Handyman40Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til par_30Profilbildet til KatherineProfilbildet til ThomasassProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til SoffiProfilbildet til ScorpionProfilbildet til andrea transe møre&romsdal
Profilbildet til KWGProfilbildet til LangbeinProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til ChivasProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til ZeroProfilbildet til NinnaProfilbildet til vickycdProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til BittenProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til orro75Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til ManimalProfilbildet til Runo_Drammen

Lissa

@peanutliss
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lissa:Disse profilene har Lissa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje