Profilbildet til jens41Profilbildet til sabriinaProfilbildet til vickycdProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Slappen72Profilbildet til petrus1956Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til ElyProfilbildet til beitoProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til MizzyProfilbildet til Romeo
Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til jarlemannProfilbildet til guttenProfilbildet til HazeProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til LatexleahProfilbildet til BergenoProfilbildet til Ready4funProfilbildet til AsveigProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til poopITboyProfilbildet til jens41Profilbildet til XenaProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til læremestervestfold

Lissa

@peanutliss
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lissa:Disse profilene har Lissa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje