Profilbildet til orphansProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til mark04Profilbildet til RockDudeProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til jannis25Profilbildet til Leto78Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til StrazoProfilbildet til KatherineProfilbildet til CindyCDProfilbildet til MizzyProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Romeo
Profilbildet til DodraugenProfilbildet til StianProfilbildet til røyskattaProfilbildet til IngunnProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Latex44Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til NåProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til CleoProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til KimmernProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til hattifnattene00

Lissa

@peanutliss
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lissa:Disse profilene har Lissa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje