Profilbildet til godheksaProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Angel4uProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til par3427Profilbildet til leandroProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til NymfoWetBi
Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til Cato1977Profilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til lalaparProfilbildet til KosMusProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til tinaProfilbildet til Flekka18Profilbildet til JustinProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til TommybProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til EmmaEE

Lissa

@peanutliss
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lissa:Disse profilene har Lissa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje