Profilbildet til DodraugenProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Tine cdProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til TommybProfilbildet til NjordProfilbildet til Hulder1Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til MortenBProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til BittenProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til Ganjalf21
Profilbildet til uzi69Profilbildet til FreshnessProfilbildet til NeonProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til j18elverumProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til zethProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til DrulProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Angel84Profilbildet til MizzyProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til RockDude

pellepole

@pellepole
aktiv 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt pellepole:Disse profilene har pellepole besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje