Profilbildet til carogirlProfilbildet til stor pungProfilbildet til RomeoProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til IronheartProfilbildet til Lica89Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til RuienProfilbildet til eddi1000Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til SherylProfilbildet til jarlemannProfilbildet til NightdiverProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Søker leken mann i Oslo
Profilbildet til LadyStarProfilbildet til Larvik/sand.fjordtreff_19cmProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Thea92Profilbildet til IronheartProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Andersen89Profilbildet til BiparProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Asveig

pellepole

@pellepole
aktiv 2 uker, 5 dager siden
Disse profilene har besøkt pellepole:Disse profilene har pellepole besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje