Profilbildet til SakoProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til KaisaProfilbildet til engenanjaProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til bergen89Profilbildet til Androx0Profilbildet til OdinProfilbildet til LatexleahProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Shadowwolf
Profilbildet til AjscreamProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til lovebbwProfilbildet til TommybProfilbildet til jente2011Profilbildet til NowheremanProfilbildet til someboyProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til LatexfunProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til komigje69Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Difference___Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til Caleron86

pellepole

@pellepole
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt pellepole:Disse profilene har pellepole besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje