Profilbildet til @nn@Profilbildet til i love boysProfilbildet til AlexanderProfilbildet til RJProfilbildet til kaiasoProfilbildet til just myselfProfilbildet til TigerProfilbildet til Osl38Profilbildet til kmfantProfilbildet til CdrypaProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Dotto81Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Cleo
Profilbildet til leandroProfilbildet til j18elverumProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til staalmannenProfilbildet til BotanicalProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til joniProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til SvantepriProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til NordJente90Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Alexander

pellepole

@pellepole
aktiv 4 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt pellepole:Disse profilene har pellepole besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje