Profilbildet til KimmernProfilbildet til LåtteProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til KongenProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til colargolProfilbildet til ElviraProfilbildet til BillProfilbildet til BadboyProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til SarlimeProfilbildet til ChivasProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til AlexsProfilbildet til ak00n
Profilbildet til agderProfilbildet til MortenBProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til veilchenProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til ZizouProfilbildet til Trh1980Profilbildet til SupermannProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til SylvesterProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til johnrun

pellepole

@pellepole
aktiv 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt pellepole:Disse profilene har pellepole besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje