Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til JimBodenProfilbildet til godsg1Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til mann oslProfilbildet til dp72Profilbildet til lekenergodProfilbildet til JM28Profilbildet til KvinnenProfilbildet til ole322Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til Dreamboy78
Profilbildet til latino123Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til KennethR88Profilbildet til nada000Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til losamantesProfilbildet til Isabella10Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til shado33Profilbildet til latexthingProfilbildet til HerskerVestfold74®

pellepole

@pellepole
aktiv 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt pellepole:Disse profilene har pellepole besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje