Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til El DiabloProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Lez 40Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til MandrakeProfilbildet til PSYllonProfilbildet til ManimalProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til DjeimiProfilbildet til dogbayProfilbildet til vårkåtProfilbildet til bait69Profilbildet til Rixn
Profilbildet til HebroProfilbildet til geddimannProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til MrVoldProfilbildet til regntøymannProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til MandrakeProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til lalaparProfilbildet til LissaProfilbildet til nattroseProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til komigje69Profilbildet til bamsefarProfilbildet til Leto78Profilbildet til Nettstedet

pellepole

@pellepole
aktiv 5 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt pellepole:Disse profilene har pellepole besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje