Profilbildet til AskimMannProfilbildet til RememBr83Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til qwerty19Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Tobben28Profilbildet til ellenProfilbildet til Mass SageProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Donatello21Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til superteddProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til Kaatqkk
Profilbildet til m52aProfilbildet til Joachim*Profilbildet til ani5Profilbildet til ElleseusProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til bamsefarProfilbildet til pia1975Profilbildet til LonelyWomanProfilbildet til mann oslProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til swedmanProfilbildet til trisvikProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til RuienProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Drifter4u

pellepole

@pellepole
aktiv 6 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt pellepole:Disse profilene har pellepole besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje