Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til kastrdProfilbildet til PlatinumProfilbildet til LizzyProfilbildet til StianProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til bait69Profilbildet til AnetteleProfilbildet til yanaProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til TingTongProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Kas=)
Profilbildet til IngunnProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til IntrMannProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til ElleseusProfilbildet til BillProfilbildet til sola50Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til maler.nProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til hotfishProfilbildet til MortenBProfilbildet til Solros72Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til !!sweetie

pellepole

@pellepole
aktiv 7 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt pellepole:Disse profilene har pellepole besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje