Profilbildet til DonGrisProfilbildet til guttenProfilbildet til Anne72Profilbildet til EvensProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Alexander44Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til afrikarProfilbildet til akane21Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til veilchen
Profilbildet til ElinesProfilbildet til talkmanProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til NordJente90Profilbildet til uzi69Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til jan50Profilbildet til ExosProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til JustinProfilbildet til SiljeProfilbildet til babybooProfilbildet til ZupaMann

Per S

@per0705
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Per S:Disse profilene har Per S besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje