Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til CharlesProfilbildet til StaaleProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til yanaProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til OsloG21Profilbildet til MatteStProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Modesty56Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til AlexanderProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Rosjer
Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til uzi69Profilbildet til SimProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til ValeriaProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til sweden boyProfilbildet til RomeoProfilbildet til oslokosProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til LissaProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Brum

Per S

@per0705
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Per S:Disse profilene har Per S besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje