Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Tobben28Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til NinnaProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til slaviProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til qwerty19Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til pvcloveProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Singel49Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til SimProfilbildet til miss76
Profilbildet til C.lop14Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til LululuuProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til mindwtoProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til MrbigProfilbildet til PussiProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til pia1975Profilbildet til Kate WProfilbildet til Difference___Profilbildet til Mr.XProfilbildet til Jone30_svg

Per S

@per0705
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Per S:Disse profilene har Per S besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje