Profilbildet til maritaProfilbildet til temptationProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til BillProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Osl38Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til elghodeProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Alexander44Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til dewill77Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Kospie
Profilbildet til someboyProfilbildet til SKubrickProfilbildet til ZaxProfilbildet til .LisetvProfilbildet til NjordProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til PSYllonProfilbildet til SupermannProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til AzathothProfilbildet til apeeassProfilbildet til latino123Profilbildet til kjelli77Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til moss73

Per S

@per0705
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Per S:Disse profilene har Per S besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Per S

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje