Profilbildet til SvetikProfilbildet til bamsefarProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til OsloG21Profilbildet til eddi1000Profilbildet til ElviraProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Moonlight Shadow
Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til 59modellProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til AnetteleProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Man30303Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til TommybProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til SiljeProfilbildet til j18elverumProfilbildet til LilliMy

Per S

@per0705
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Per S:Disse profilene har Per S besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Per S

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje