Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til kaiasoProfilbildet til AlexsProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til ani5Profilbildet til agderProfilbildet til m52aProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til ToremannProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til KogKProfilbildet til @nn@Profilbildet til orro75
Profilbildet til TempenProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til KvastenProfilbildet til GeiriProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Solros72Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til SjtProfilbildet til KosMusProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til mark04Profilbildet til carogirl
  • 1 år, 5 måneder siden

    Petha

    Petha la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 1 år, 5 måneder siden

    jeg får ikke lagt til profilbilde

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje