Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til Lars80Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til ScorpionProfilbildet til KospieProfilbildet til MolliProfilbildet til golfbearProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til StianProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til TorolavProfilbildet til DavinciProfilbildet til temptationProfilbildet til Mizzy
Profilbildet til BadboyProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til **WanjaProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til AfroManProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til jan50Profilbildet til DrulProfilbildet til Per SProfilbildet til kaiasoProfilbildet til FinelineProfilbildet til Lica89Profilbildet til engenanjaProfilbildet til krsflortProfilbildet til MarwinProfilbildet til bergenstranse
  • 1 år, 2 måneder siden

    Petha

    Petha la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 1 år, 2 måneder siden

    jeg får ikke lagt til profilbilde

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje