Profilbildet til Cato1977Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til dewill77Profilbildet til trisvikProfilbildet til moss73Profilbildet til shaftyProfilbildet til afrikarProfilbildet til SKubrickProfilbildet til NightdiverProfilbildet til MikeProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til RosjerProfilbildet til NallexyProfilbildet til faithProfilbildet til trollmor;)))
Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til faithProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Klar 79Profilbildet til pvcloveProfilbildet til Natasha93Profilbildet til sweden boyProfilbildet til BadboyProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til UerfarenProfilbildet til BiparProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til wille455Profilbildet til RJProfilbildet til KennethR88

petrus1956

@petrus1956
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt petrus1956:Disse profilene har petrus1956 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje