Profilbildet til charlotee23Profilbildet til ElviraProfilbildet til No StringsProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til nina1992Profilbildet til TheRose49Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til SarlimeProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til LizzyProfilbildet til DonGrisProfilbildet til badboy1986Profilbildet til line tv
Profilbildet til AndroidProfilbildet til Osl38Profilbildet til DjeimiProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til knny88Profilbildet til Tara84Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til plusSProfilbildet til ninatvProfilbildet til Mass SageProfilbildet til kjelli77Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til SnæxProfilbildet til bamsefarProfilbildet til silver

petrus1956

@petrus1956
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt petrus1956:Disse profilene har petrus1956 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje