Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til orphansProfilbildet til CulprateProfilbildet til MidasProfilbildet til mrtoreProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til jonas93Profilbildet til SupermannProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til DavinciProfilbildet til h_frodeProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Per SProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Osl38Profilbildet til broll
Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til CleoProfilbildet til shinY_Profilbildet til kmfantProfilbildet til SammiProfilbildet til krsflortProfilbildet til maler.nProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til runA

petrus1956

@petrus1956
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt petrus1956:Disse profilene har petrus1956 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje