Profilbildet til sluggernProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til lalaparProfilbildet til jenandProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til søker sexProfilbildet til pitt76Profilbildet til troendern93Profilbildet til ZaxProfilbildet til bergen89Profilbildet til northkickProfilbildet til LokerProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Manimal
Profilbildet til TabbeProfilbildet til hank95Profilbildet til MissyMooProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Geirern92Profilbildet til harepusenProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til LissaProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til KarinagayProfilbildet til orphansProfilbildet til 22x15ostfold86

petrus1956

@petrus1956
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt petrus1956:Disse profilene har petrus1956 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje