Profilbildet til sluggernProfilbildet til Angel4uProfilbildet til CarrieProfilbildet til Hemne72Profilbildet til testomanProfilbildet til TigerProfilbildet til MolliProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til KalleNavnProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til latexthingProfilbildet til sweettortureProfilbildet til ingoladProfilbildet til faithProfilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til Lez 40
Profilbildet til KimmernProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til sverre89Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til BergenoProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til CulprateProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til urokraakeProfilbildet til elghodeProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til bamsefarProfilbildet til MrVoldProfilbildet til TuttaProfilbildet til bad666boyProfilbildet til kastrd

petrus1956

@petrus1956
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt petrus1956:Disse profilene har petrus1956 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje