Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til Tony21Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til VildeeeProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Hulder1Profilbildet til bunnyProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Sonny55Profilbildet til Kate WProfilbildet til MissyMooProfilbildet til CdrypaProfilbildet til swedmanProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Slave g23
Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til El DiabloProfilbildet til L_KProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til badboy1986Profilbildet til apeeassProfilbildet til NeonProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til frekkis71Profilbildet til Huldra89Profilbildet til C.lop14Profilbildet til Lez 40Profilbildet til line tvProfilbildet til KongenProfilbildet til Mr.XProfilbildet til WhiteTiger

petrus1956

@petrus1956
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt petrus1956:Disse profilene har petrus1956 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje