Profilbildet til Leto78Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til latino123Profilbildet til NinnaProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til ingoladProfilbildet til ballderProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til halloisProfilbildet til Joey77Profilbildet til jens41Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til LizzyProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til LadyStar
Profilbildet til hgsd1Profilbildet til Anne72Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til CulprateProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Lill17Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Modesty56Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til Linda_25Profilbildet til AndyrjProfilbildet til TheMissProfilbildet til GoldenProfilbildet til Solros72Profilbildet til Passivg19Profilbildet til Bottom

petrus1956

@petrus1956
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt petrus1956:Disse profilene har petrus1956 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje