Profilbildet til Isabella10Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til XenaProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til ThomasassProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til shinY_Profilbildet til Tobben28Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til harepusenProfilbildet til Leto78Profilbildet til nordicsound
Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til vanosm52Profilbildet til NightdiverProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til pia1975Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til lekenergodProfilbildet til SportoguyProfilbildet til sølProfilbildet til knny88Profilbildet til sluggernProfilbildet til monique tvProfilbildet til blaithinProfilbildet til **Mrs.Mathea

petrus1956

@petrus1956
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt petrus1956:Disse profilene har petrus1956 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje