Profilbildet til Nic94Profilbildet til ElleseusProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til RogermadsProfilbildet til h_frodeProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til SKubrickProfilbildet til BergenoProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Geirern92Profilbildet til MedusaProfilbildet til NinnaProfilbildet til OppeiNord
Profilbildet til Huldra89Profilbildet til leandroProfilbildet til YongProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til MeeowProfilbildet til YouwishProfilbildet til Alexander44Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til bergen89Profilbildet til kinky667Profilbildet til Isabella10Profilbildet til BittenProfilbildet til KosMusProfilbildet til Difference___

petrus1956

@petrus1956
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt petrus1956:Disse profilene har petrus1956 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje