Profilbildet til pierceddickProfilbildet til CharlesProfilbildet til HexaProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til staalmannenProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til EscobarProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til carogirlProfilbildet til BiTrineProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til niceboy1986
Profilbildet til ninatvProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til LookmeProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til DragongirlProfilbildet til BullseyeProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Per SProfilbildet til Trappani89Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til spruksProfilbildet til mark04

petrus1956

@petrus1956
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt petrus1956:Disse profilene har petrus1956 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje