Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Tara84Profilbildet til NyssaProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til JærguttenProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Erik1337Profilbildet til AzathothProfilbildet til TengilProfilbildet til DrYvilProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Man30303Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til buskerud
Profilbildet til PhenrikProfilbildet til petzlProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Floppa1Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til MannValdresProfilbildet til *Punky*Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til sexworker202Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til ErogenProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til knutbrgProfilbildet til forester

Petter50

@petter50
aktiv 6 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Petter50:Disse profilene har Petter50 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje