Profilbildet til SjtProfilbildet til Cd28Profilbildet til bergenm30Profilbildet til MizzyProfilbildet til Merethe21Profilbildet til AmpriProfilbildet til MrbigProfilbildet til sanjaProfilbildet til Lica89Profilbildet til Linda_25Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til RememBr83Profilbildet til RonnProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Martinoslo
Profilbildet til eddi1000Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Osl38Profilbildet til krsflortProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til SammiProfilbildet til FreshnessProfilbildet til ElleseusProfilbildet til EvensProfilbildet til BabyWProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til BiTrineProfilbildet til mann oslProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til MortenB

Petter50

@petter50
aktiv 2 uker, 5 dager siden
Disse profilene har besøkt Petter50:Disse profilene har Petter50 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje