Profilbildet til C.lop14Profilbildet til Torill1979Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til ArconadaProfilbildet til BullseyeProfilbildet til GoldenProfilbildet til Telemann88Profilbildet til AnMy99Profilbildet til lekenergodProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Helene89Profilbildet til martin,østfold
Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til toro60Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til NåProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Cd28Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til golfbearProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til MolliProfilbildet til NordJente90

Petter50

@petter50
aktiv 3 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Petter50:Disse profilene har Petter50 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje