Profilbildet til love one anotherProfilbildet til foresterProfilbildet til InnlandetProfilbildet til bergen89Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til BjornchProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til blaithinProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til bby123Profilbildet til LadyStar
Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til Oslo27Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til JimBodenProfilbildet til Joachim*Profilbildet til TheRose49Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til lovebbwProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til TommybProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Per SProfilbildet til just myselfProfilbildet til Oslo 44

Søker alt

@petteroslo45
aktiv 1 år, 6 måneder siden
@jarlen hei Hvordan går det? Vis
Disse profilene har besøkt Søker alt:Disse profilene har Søker alt besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje