Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til NinnaProfilbildet til SimProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til AinaCdProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til GeiriProfilbildet til LærerenProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til DorcasProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Par på camProfilbildet til eddi1000Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Neon
Profilbildet til Tine cdProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til golfbearProfilbildet til AndiiProfilbildet til Roger84Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til SigvegalProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til SpindelProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til LissaProfilbildet til RuienProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Kongen

Søker alt

@petteroslo45
aktiv 1 år, 3 måneder siden
@jarlen hei Hvordan går det? Vis
Disse profilene har besøkt Søker alt:Disse profilene har Søker alt besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje