Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til trond`enProfilbildet til DjeimiProfilbildet til DionysusProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Erik1337Profilbildet til dogbayProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til ani5Profilbildet til MizzyProfilbildet til Man30303Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Latexleah
Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til BecksProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til mark04Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til knny88Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til norseman9Profilbildet til RememBr83Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til Slave g23Profilbildet til SnæxProfilbildet til LokerProfilbildet til Nic94Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_

Søker alt

@petteroslo45
aktiv 1 år, 9 måneder siden
@jarlen hei Hvordan går det? Vis
Disse profilene har besøkt Søker alt:Disse profilene har Søker alt besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje