Profilbildet til mark04Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til jeanettekProfilbildet til andy1988Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til jan50Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til mrroyalProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til lauraloveProfilbildet til vesle 43Profilbildet til slavi
Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til AfroManProfilbildet til IronheartProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Geirern92Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til SoffiProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til bakerProfilbildet til nina1992Profilbildet til colargol

martin,østfold

@petters89
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt martin,østfold:Disse profilene har martin,østfold besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje