Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til SammiProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til MidasProfilbildet til NataProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til JontassProfilbildet til Slappen72Profilbildet til røyskattaProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til shinY_Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til Mia, 21 Oslo
Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til Hilde79Profilbildet til NowheremanProfilbildet til Plu2Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til zailoProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til harepusenProfilbildet til nina1992Profilbildet til JimBodenProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til lekenergod

martin,østfold

@petters89
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt martin,østfold:Disse profilene har martin,østfold besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

martin,østfold

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

møte folk

Hva jeg hater mest

skrive om meg selv uten et spørsmål.

Fritekst

ja vær snill å spør.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje