Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til vickycdProfilbildet til TingTongProfilbildet til j18elverumProfilbildet til englevingerProfilbildet til northkickProfilbildet til trond`enProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til silverProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Merethe21Profilbildet til Handyman31Profilbildet til kastrdProfilbildet til halloisProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til Mr Nilsen
Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til SherylProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til RantazticProfilbildet til BillProfilbildet til fridafridaProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til JærguttenProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Dotto81Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Roger84Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til smoker;)Profilbildet til Rapper.1

petzl

@petzl
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt petzl:Disse profilene har petzl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje