Profilbildet til LookmeProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til -MissV-Profilbildet til beitoProfilbildet til MM77Profilbildet til .tvliseProfilbildet til afrikarProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Fresia4Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til oslokosProfilbildet til veilchenProfilbildet til poopITboyProfilbildet til LilleKee
Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til SigvegalProfilbildet til BiparProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til carmellaProfilbildet til sjømannProfilbildet til ShjalomProfilbildet til ManimalProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til freezinProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til cat68Profilbildet til Tony21Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til maler.n

petzl

@petzl
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt petzl:Disse profilene har petzl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje