Profilbildet til SvantepriProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til kennedy85Profilbildet til .tvliseProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til GiggSProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til silverProfilbildet til InsomniaProfilbildet til LeneaProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til urokraakeProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til TheReaderProfilbildet til jannis25
Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til claireProfilbildet til CulprateProfilbildet til TearyProfilbildet til sola50Profilbildet til windel999Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til apeeassProfilbildet til plusSProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til wille455

petzl

@petzl
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt petzl:Disse profilene har petzl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje