Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til ExodiaProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til På_søkProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til MaykieProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Azathoth
Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til Angel84Profilbildet til LokerProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til stian93Profilbildet til BullseyeProfilbildet til davidandreProfilbildet til El DiabloProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til HebroProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til simonaProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Niko9

petzl

@petzl
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt petzl:Disse profilene har petzl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje