Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til !Eivind30@Rygge!Profilbildet til beitoProfilbildet til NåProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til mann oslProfilbildet til vekten75Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til just myselfProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til StavangerProfilbildet til synnyProfilbildet til westpar76Profilbildet til Kvasten
Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til sweden boyProfilbildet til SussProfilbildet til fridafridaProfilbildet til GoldenProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til apeeassProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til miss76Profilbildet til BotanicalProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Lenemor

petzl

@petzl
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt petzl:Disse profilene har petzl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje