Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til joniProfilbildet til burndocProfilbildet til Handyman31Profilbildet til ak00nProfilbildet til DodraugenProfilbildet til petzlProfilbildet til trond`enProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til CdrypaProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til StaaleProfilbildet til foresterProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til SiljeProfilbildet til Erlend:)
Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til line tvProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til latino123Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til ManimalProfilbildet til krsflortProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til NordlandProfilbildet til Bullseye

petzl

@petzl
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt petzl:Disse profilene har petzl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje