Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til LissaProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til ShjalomProfilbildet til SimProfilbildet til UerfarenProfilbildet til BullseyeProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til JavhaxProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til MissProfilbildet til Dotto81Profilbildet til swedmanProfilbildet til Babygirl85
Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til AskimMannProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til NallexyProfilbildet til JontassProfilbildet til Nic94Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Roger84Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til Tony21Profilbildet til No StringsProfilbildet til niceboy1986

petzl

@petzl
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt petzl:Disse profilene har petzl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje