Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til vickycdProfilbildet til orphansProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Kate WProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til love one anotherProfilbildet til jarlemannProfilbildet til PhenrikProfilbildet til KospieProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til IngunnProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Skorpionen
Profilbildet til MikeProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til TabbeProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til ExodiaProfilbildet til synnyProfilbildet til Hilde79Profilbildet til kmfantProfilbildet til .LisetvProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til freezin

petzl

@petzl
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt petzl:Disse profilene har petzl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje