Profilbildet til LåtteProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til KongenProfilbildet til Difference___Profilbildet til ani5Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til AvalonProfilbildet til godheksaProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til blaithinProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til lovebbwProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Romeo
Profilbildet til stuve92Profilbildet til ZizouProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til NordlandProfilbildet til slaviProfilbildet til MusashiProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til bait69Profilbildet til OdinProfilbildet til KosMusProfilbildet til babybooProfilbildet til yanaProfilbildet til PhenrikProfilbildet til AinaCdProfilbildet til Skårnes

petzl

@petzl
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt petzl:Disse profilene har petzl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje