Profilbildet til mrtoreProfilbildet til XjanneProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Donatello21Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til bbck osloProfilbildet til NallexyProfilbildet til BecksProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til BotanicalProfilbildet til bergenstranse
Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til maritaProfilbildet til AmpriProfilbildet til GogT1971Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Cd28Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til NowheremanProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Singel49Profilbildet til bergen89Profilbildet til pia1975Profilbildet til Nic94Profilbildet til HardRockProfilbildet til kinkysub slut

Zero

@philosophus
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Zero:Disse profilene har Zero besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje