Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til hgsd1Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til poffenProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til KatherineProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til kmfantProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Bimann43Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Sjt
Profilbildet til HardRockProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til TordenspydProfilbildet til bad666boyProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Joachim*Profilbildet til nada000Profilbildet til LatexmannProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Ninna

Zero

@philosophus
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zero:Disse profilene har Zero besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje