Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til godsg1Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til AsveigProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til RomeoProfilbildet til stuve92Profilbildet til MissProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til TheMissProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til RockDude
Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til nattroseProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Singel49Profilbildet til NataProfilbildet til maritaProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til sølProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til BadboyProfilbildet til BotanicalProfilbildet til engenanjaProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Klara31Profilbildet til Olavsen

Zero

@philosophus
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zero:Disse profilene har Zero besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje