Profilbildet til Andersen89Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til runAProfilbildet til geddimannProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til ZaxProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Per SProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til LauVauProfilbildet til GogT1971Profilbildet til NowheremanProfilbildet til Passivg19Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til xdresser
Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til halloisProfilbildet til SamehadaProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til YouwishProfilbildet til urokraakeProfilbildet til BBW28Profilbildet til AlekProfilbildet til bad666boyProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Kalle2Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til spruks

pia1975

@pia1975
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt pia1975:Disse profilene har pia1975 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje