Profilbildet til golfbearProfilbildet til Kas=)Profilbildet til JaNuSProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Andersen89Profilbildet til SadominatorProfilbildet til naitsProfilbildet til someboyProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til NåProfilbildet til MannValdresProfilbildet til MellaKristin
Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Erik1337Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til RubberkingProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til jeanettekProfilbildet til NeonProfilbildet til KaisaProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Angel4uProfilbildet til talkmanProfilbildet til miss76Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til regntøymann

pia1975

@pia1975
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt pia1975:Disse profilene har pia1975 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje