Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til davidandreProfilbildet til synnyProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til MikeProfilbildet til NannaProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Slappen72Profilbildet til MolliProfilbildet til BjoernProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til m52aProfilbildet til Oslomann 38
Profilbildet til BullseyeProfilbildet til karlaaProfilbildet til MolliProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til SoffiProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til BottomProfilbildet til snirlenProfilbildet til godsg1Profilbildet til NataProfilbildet til Joachim*Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_

pia1975

@pia1975
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt pia1975:Disse profilene har pia1975 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje