Profilbildet til maler.nProfilbildet til CleoProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Tony21Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til BrumProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til mindwtoProfilbildet til BjornchProfilbildet til IronheartProfilbildet til bakerProfilbildet til HommeProfilbildet til Dotto81Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til fridafrida
Profilbildet til urokraakeProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til xtrProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til RosjerProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Linda_25Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til mrroyalProfilbildet til swedmanProfilbildet til babybooProfilbildet til SoffiProfilbildet til petrus1956Profilbildet til orphansProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man

pia1975

@pia1975
aktiv 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt pia1975:Disse profilene har pia1975 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje