Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til DonGrisProfilbildet til golfbearProfilbildet til Klar 79Profilbildet til SvetikProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til jente2011Profilbildet til ChivasProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til CdrypaProfilbildet til Lill17Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til Elvira
Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til vekten75Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Angel4uProfilbildet til IngunnProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til windel999Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til miss76Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til kmfant

pia1975

@pia1975
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt pia1975:Disse profilene har pia1975 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje