Profilbildet til ReidarProfilbildet til charlotee23Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til sverre89Profilbildet til AlekProfilbildet til shaftyProfilbildet til DonGrisProfilbildet til EvensProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Thea92Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til Mia, 21 Oslo
Profilbildet til windel999Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til sluggernProfilbildet til KristiansenProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til afrikarProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til j18elverumProfilbildet til bergen89Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til Kas=)Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til ElyProfilbildet til Zax

pia1975

@pia1975
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt pia1975:Disse profilene har pia1975 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje