Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til lalaparProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til h_frodeProfilbildet til SakoProfilbildet til JimBodenProfilbildet til xdresserProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Osl38Profilbildet til VictorProfilbildet til MrTwoface
Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til SadominatorProfilbildet til EvensProfilbildet til NåProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til naitsProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til *Punky*Profilbildet til NinnaProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Alexander44Profilbildet til coolchic101

pia1975

@pia1975
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt pia1975:Disse profilene har pia1975 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje