Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til SuzProfilbildet til bwillyProfilbildet til nelg90Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til golfbearProfilbildet til .tvliseProfilbildet til SylvesterProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til shivaProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Andersen89Profilbildet til BullseyeProfilbildet til johnrunProfilbildet til Olagutten
Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til shaftyProfilbildet til JærguttenProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til SiljeProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til bamsefarProfilbildet til AyakachanProfilbildet til InnlandetProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Flekka18

pia1975

@pia1975
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt pia1975:Disse profilene har pia1975 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje