Profilbildet til solaProfilbildet til Solros72Profilbildet til RogermadsProfilbildet til ExodiaProfilbildet til RJProfilbildet til trond`enProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Donatello21Profilbildet til NinnaProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til badboy1986
Profilbildet til SakoProfilbildet til SportoguyProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Mossing34Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til OlavsenProfilbildet til love one anotherProfilbildet til pitt76Profilbildet til ManimalProfilbildet til BillProfilbildet til AlexsProfilbildet til kmfantProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Sjt

pia1975

@pia1975
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt pia1975:Disse profilene har pia1975 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje