Profilbildet til SylvesterProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til førdeparetProfilbildet til MariusProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til CleoProfilbildet til JupiterProfilbildet til JærguttenProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til synnyProfilbildet til Mass SageProfilbildet til ReidarProfilbildet til someboyProfilbildet til Latexleah
Profilbildet til NeonProfilbildet til uzi69Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til stuve92Profilbildet til Tony21Profilbildet til Thea92Profilbildet til LokerProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til carogirlProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til KAAR!!S

pia1975

@pia1975
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt pia1975:Disse profilene har pia1975 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje