Profilbildet til elghodeProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til vickycdProfilbildet til Mass SageProfilbildet til SupermannProfilbildet til LadyStarProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til jonas93Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til SvetikProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Transe_for_hersker
Profilbildet til fridafridaProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til karlaaProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til RosjerProfilbildet til Grom87Profilbildet til SigvegalProfilbildet til MaykieProfilbildet til Floppa1Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Læreren

pia1975

@pia1975
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt pia1975:Disse profilene har pia1975 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje