Profilbildet til mark04Profilbildet til IntrMannProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til akane21Profilbildet til TabbeProfilbildet til XenaProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til TigerProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til NightdiverProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til cat68
Profilbildet til KWGProfilbildet til @nn@Profilbildet til SjtProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til TordenspydProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Grom87Profilbildet til Mossing34Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Haugalending

pia1975

@pia1975
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt pia1975:Disse profilene har pia1975 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 50 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 50 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje