Profilbildet til ShineProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Par på camProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til røyskattaProfilbildet til bunnyProfilbildet til BiTrineProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til AngelManProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Difference___Profilbildet til Singel49Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til DrYvilProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til HOT-SPANISH-BOY
Profilbildet til latino123Profilbildet til Lill17Profilbildet til ExosProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til harepusenProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til jan50Profilbildet til Slappen72Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Karinagay

pia1975

@pia1975
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt pia1975:Disse profilene har pia1975 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 26 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 26 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje