Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til RememBr83Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til Difference___Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til XjanneProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Nic94Profilbildet til SkårnesProfilbildet til ChivasProfilbildet til AnetteleProfilbildet til mindwtoProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til JimBoden
Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til NordlandProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til RixnProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til BjoernProfilbildet til gameroslProfilbildet til Erogen

pia1975

@pia1975
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt pia1975:Disse profilene har pia1975 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

pia1975

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje