Profilbildet til BotanicalProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Roger84Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Torill1979Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til charlotee23Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til regntøymannProfilbildet til AyakachanProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til ArousalProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Cdrypa
Profilbildet til HommeProfilbildet til GiggSProfilbildet til SnæxProfilbildet til TorolavProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Angel84Profilbildet til C.lop14Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til HardRockProfilbildet til pia1975Profilbildet til puppemarianne

pia1975

@pia1975
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt pia1975:Disse profilene har pia1975 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

pia1975

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje