Profilbildet til SKubrickProfilbildet til LissaProfilbildet til ballderProfilbildet til RantazticProfilbildet til godsg1Profilbildet til freezinProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til elghodeProfilbildet til Sonny55Profilbildet til TigerProfilbildet til sexworker202Profilbildet til Jan46Profilbildet til BiparProfilbildet til RememBr83Profilbildet til nina1992Profilbildet til TheRose49
Profilbildet til slaviProfilbildet til RixnProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til ballderProfilbildet til ani5Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til NyssaProfilbildet til AndiiProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til EscobarProfilbildet til Natasha93Profilbildet til cat68Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til ingolad

pierceddick

@pierceddick
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt pierceddick:Disse profilene har pierceddick besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje