Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til LeticiaProfilbildet til Par på camProfilbildet til Solros72Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til kennethProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til SjtProfilbildet til SKubrickProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Charles
Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til NjordProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til vanosm52Profilbildet til BjornchProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til JM28Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til SherylProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til BjoernProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Crazy92

pierceddick

@pierceddick
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt pierceddick:Disse profilene har pierceddick besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje