Profilbildet til NordlandProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til GoldenProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til TordenspydProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til ak00nProfilbildet til MehtevasProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Ramona smerte slave
Profilbildet til nina1992Profilbildet til TuttaProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til OsloG21Profilbildet til bby123Profilbildet til Ready4funProfilbildet til nord88Profilbildet til Sonny55Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Flekka18Profilbildet til MarwinProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Mistress Vitani

naits

@pinto
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt naits:Disse profilene har naits besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje