Profilbildet til ErogenProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til GiggSProfilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til NåProfilbildet til BecksProfilbildet til kmfantProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Angel84Profilbildet til JustinProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til faithProfilbildet til slank leken mann bærum
Profilbildet til MariusProfilbildet til NeonProfilbildet til stuve92Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til KaisaProfilbildet til AnetteleProfilbildet til TorolavProfilbildet til Merethe21Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til HerskerVestfold74®

naits

@pinto
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt naits:Disse profilene har naits besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje