Profilbildet til ZizouProfilbildet til wille455Profilbildet til windel999Profilbildet til apeeassProfilbildet til Latex44Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til No StringsProfilbildet til TingTongProfilbildet til GhroltProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Kas=)Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Cato1977Profilbildet til poopITboy
Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til troendern93Profilbildet til dp72Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til dogbayProfilbildet til AndroidProfilbildet til ExosProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til shinY_Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til BiparProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til IBeatThePussyUp

naits

@pinto
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt naits:Disse profilene har naits besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje