Profilbildet til norseman9Profilbildet til AndiiProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til BBW28Profilbildet til mrroyalProfilbildet til ArconadaProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til AngelManProfilbildet til northkickProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til MatteStProfilbildet til jenandProfilbildet til OsloG21Profilbildet til TheMiss
Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Oslo27Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til Hilde79Profilbildet til På_søkProfilbildet til ExosProfilbildet til Reisende40Profilbildet til LenemorProfilbildet til joniProfilbildet til KWGProfilbildet til Apirak_Kapitra

naits

@pinto
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt naits:Disse profilene har naits besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje