Profilbildet til LangbeinProfilbildet til stian93Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til beitoProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til BergenoProfilbildet til HommeProfilbildet til AlesioProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til westpar76Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Cdrypa
Profilbildet til ani5Profilbildet til JiJiProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til kastrdProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til ZeroProfilbildet til RosjerProfilbildet til wille455Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til YongProfilbildet til zethProfilbildet til NikkiSissy

naits

@pinto
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt naits:Disse profilene har naits besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje