Profilbildet til JaNuSProfilbildet til LenemorProfilbildet til andy1988Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til OralProfilbildet til par_30Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til SigvegalProfilbildet til DonGrisProfilbildet til GeiriProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til AndyrjProfilbildet til AngelManProfilbildet til kaiaso
Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til @nn@Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til VildeeeProfilbildet til MolliProfilbildet til 2KosProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til silverProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Just4youProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Handyman40Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til IngunnProfilbildet til MM77Profilbildet til Djeimi

naits

@pinto
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt naits:Disse profilene har naits besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje