Profilbildet til RantazticProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til AndroidProfilbildet til maritaProfilbildet til TearyProfilbildet til LarsnProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til røyskattaProfilbildet til ErogenProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til IrenProfilbildet til EmmelieKK
Profilbildet til poffenProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til AinaCdProfilbildet til MissProfilbildet til CindyCDProfilbildet til sexypar85Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Telemann88Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til ArielProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til hotfishProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Torill1979

naits

@pinto
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt naits:Disse profilene har naits besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje