Profilbildet til JiJiProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til KWGProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til regntøymannProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til SvetikProfilbildet til shado33Profilbildet til Kas=)Profilbildet til Angel84Profilbildet til KarinagayProfilbildet til sweettorture
Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til akane21Profilbildet til fridafridaProfilbildet til just myselfProfilbildet til MeeowProfilbildet til KimmernProfilbildet til naitsProfilbildet til ArconadaProfilbildet til kaiasoProfilbildet til mrroyalProfilbildet til KjellarProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til sjømannProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Mr Nilsen

naits

@pinto
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt naits:Disse profilene har naits besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje