Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til AngelManProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til DorcasProfilbildet til julieProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Natasha93Profilbildet til love one anotherProfilbildet til MM77Profilbildet til Erik1337Profilbildet til FinelineProfilbildet til SpindelProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Per SProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Bullseye
Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til bbck osloProfilbildet til RogermadsProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til EspenProfilbildet til GogT1971Profilbildet til KjellarProfilbildet til SpindelProfilbildet til shaftyProfilbildet til sjømannProfilbildet til ole322Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til shinY_Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Kåtglattbarbert

naits

@pinto
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt naits:Disse profilene har naits besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje