Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til latino123Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Stine1986Profilbildet til NinnaProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til bby123Profilbildet til talkmanProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til **Mrs.Mathea
Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til HexaProfilbildet til poopITboyProfilbildet til temptationProfilbildet til apeeassProfilbildet til Niko9Profilbildet til simonaProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til KvastenProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til SoffiProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Tigergutten82

pitt76

@pit2310
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt pitt76:Disse profilene har pitt76 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje