Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til par_30Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til LeneaProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til KristiansenProfilbildet til JustinProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til MM77Profilbildet til sluggern
Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til AyakachanProfilbildet til zethProfilbildet til SvantepriProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til MeeowProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til ChrisCProfilbildet til monique tvProfilbildet til sølProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Osl38Profilbildet til NallexyProfilbildet til TheReaderProfilbildet til par_30

pitt76

@pit2310
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt pitt76:Disse profilene har pitt76 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje