Profilbildet til SuzProfilbildet til SoffiProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til losamantesProfilbildet til shinY_Profilbildet til ThomasassProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Man30303Profilbildet til Niko9Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Trappani89Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til RockDude
Profilbildet til halloisProfilbildet til temptationProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Bimann43Profilbildet til MarwinProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Solros72Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til RantazticProfilbildet til MolliProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til sandnes-par

pitt76

@pit2310
aktiv 11 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt pitt76:Disse profilene har pitt76 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje