Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til veilchenProfilbildet til BjornchProfilbildet til par3427Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Kalle2Profilbildet til MaykieProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til SadominatorProfilbildet til SupermannProfilbildet til losamantesProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til sisunorProfilbildet til kmfantProfilbildet til InsomniaProfilbildet til NoMoreMrNiceguy
Profilbildet til temptationProfilbildet til NordJente90Profilbildet til nattroseProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til ScorpionProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Huldra89Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til hawe35Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til BluwProfilbildet til faithProfilbildet til agderProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til JM28

pitt76

@pit2310
aktiv 10 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt pitt76:Disse profilene har pitt76 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje