Profilbildet til BluwProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til TheMissProfilbildet til AlekProfilbildet til RixnProfilbildet til TearyProfilbildet til jeanettekProfilbildet til KimmernProfilbildet til IrenProfilbildet til Joey77Profilbildet til RomeoProfilbildet til Alexander
Profilbildet til nattroseProfilbildet til coolchic101Profilbildet til godsg1Profilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Dotto81Profilbildet til HommeProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til runAProfilbildet til dia***{J51}Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Passivg19Profilbildet til latex66Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Kvinnen

pitt76

@pit2310
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt pitt76:Disse profilene har pitt76 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje