Profilbildet til LåtteProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til ole322Profilbildet til Passivg19Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til MidasProfilbildet til regntøymannProfilbildet til SuzProfilbildet til vekten75Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til HazeProfilbildet til KWGProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Masserer_deg
Profilbildet til m52aProfilbildet til charlotee23Profilbildet til zailoProfilbildet til ChivasProfilbildet til TempenProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til jente2011Profilbildet til El DiabloProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til GeiriProfilbildet til RantazticProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til KatherineProfilbildet til northkickProfilbildet til Flexiguy40

Pjallar77

@pjallar77
aktiv 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Pjallar77:Disse profilene har Pjallar77 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje