Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til superteddProfilbildet til KongenProfilbildet til jonas93Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Dotto81Profilbildet til orro75Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til AngelManProfilbildet til LizzyProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til sexfest3637
Profilbildet til bwillyProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til ChrisCProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til KospieProfilbildet til ErogenProfilbildet til urokraakeProfilbildet til someboyProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til NåProfilbildet til poopITboyProfilbildet til ShjalomProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til MolliProfilbildet til Escobar

Pjallar77

@pjallar77
aktiv 1 uke, 5 dager siden
Disse profilene har besøkt Pjallar77:Disse profilene har Pjallar77 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje