Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til LilliMyProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Klara31Profilbildet til RockDudeProfilbildet til someboyProfilbildet til RantazticProfilbildet til mann oslProfilbildet til chipProfilbildet til trond`enProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til RJProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til mrroyalProfilbildet til SadominatorProfilbildet til eddi1000
Profilbildet til mrroyalProfilbildet til Nic94Profilbildet til NordJente90Profilbildet til MidasProfilbildet til TengilProfilbildet til AvalonProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Lica89Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til naitsProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til temptationProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til 2Kos

Pjallar77

@pjallar77
aktiv 1 måned, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Pjallar77:Disse profilene har Pjallar77 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje