Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til silverProfilbildet til shado33Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til urokraakeProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til naitsProfilbildet til kennethProfilbildet til PussiProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til HazeProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til poffenProfilbildet til stuve92
Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til TigerProfilbildet til .tvliseProfilbildet til El DiabloProfilbildet til nord88Profilbildet til CharlesProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til BrumProfilbildet til BjornchProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til leandroProfilbildet til freaky2Profilbildet til henrkjarProfilbildet til silverProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til bbck oslo

Plasticboy82

@plasticboy82
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Plasticboy82:Disse profilene har Plasticboy82 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje