Profilbildet til Joachim*Profilbildet til NannaProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til KristiansenProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til VildeeeProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Jan46Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til XenaProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til MarwinProfilbildet til Azathoth
Profilbildet til Donatello21Profilbildet til BergenoProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til RixnProfilbildet til LululuuProfilbildet til SadominatorProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Sonny55Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til superteddProfilbildet til love one anotherProfilbildet til røyskattaProfilbildet til carogirlProfilbildet til 59modellProfilbildet til Per SProfilbildet til Par.Stange Hun

Plasticboy82

@plasticboy82
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Plasticboy82:Disse profilene har Plasticboy82 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje