Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til sluggernProfilbildet til jannis25Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til SigvegalProfilbildet til SarlimeProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Trappani89Profilbildet til HommeProfilbildet til lunatrabem
Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Just4youProfilbildet til LadyStarProfilbildet til SoffiProfilbildet til MoaProfilbildet til RomeoProfilbildet til godheksaProfilbildet til L_KProfilbildet til stor pungProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til veilchenProfilbildet til KiwienProfilbildet til SkårnesProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til zeth

Platinum

@platinum
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje