Profilbildet til GhroltProfilbildet til englevingerProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til shivaProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til 33Profilbildet til CharlesProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Buffy93Profilbildet til nord88Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til Arousal
Profilbildet til jente2011Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til golfbearProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til RJProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til ReidarProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Buffy93Profilbildet til FreshnessProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til moss73Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til orphans

Platinum

@platinum
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje