Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til colargolProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til BiTrineProfilbildet til cat68Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til Lars80Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til par3427Profilbildet til ingoladProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til TheReaderProfilbildet til ManimalProfilbildet til BjornchProfilbildet til dia***{J51}
Profilbildet til RogermadsProfilbildet til StavangerProfilbildet til maler.nProfilbildet til MortenBProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til eddi1000Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til knutbrgProfilbildet til GogT1971Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Ntrøndere

Platinum

@platinum
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje