Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til ReidarProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til Alexander44Profilbildet til h_frodeProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til MidasProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Harstad_bi_34
Profilbildet til hotnoProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til ShineProfilbildet til BottomProfilbildet til *Punky*Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til HazeProfilbildet til SylvesterProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til HardRockProfilbildet til AlexsProfilbildet til agderProfilbildet til Chatrinetv

Platinum

@platinum
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje