Profilbildet til Geirern92Profilbildet til BecksProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Kate WProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til NowheremanProfilbildet til ArielProfilbildet til SamehadaProfilbildet til NyssaProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Tony21Profilbildet til engenanjaProfilbildet til jens41Profilbildet til førdeparetProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til babyboo
Profilbildet til Trh1980Profilbildet til SportoguyProfilbildet til NåProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til AjscreamProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Andersen89Profilbildet til KimmernProfilbildet til LeneaProfilbildet til leandroProfilbildet til Nettstedet

Platinum

@platinum
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje