Profilbildet til monique tvProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til MarwinProfilbildet til Cato1977Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til JærguttenProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til TingTongProfilbildet til Leto78Profilbildet til kajabiProfilbildet til MannValdresProfilbildet til TheRose49Profilbildet til moss73Profilbildet til komigje69Profilbildet til HazeProfilbildet til binittedal31
Profilbildet til temptationProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til pia1975Profilbildet til moss73Profilbildet til Matiine123Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Caleron86Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til YongProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til troendern93Profilbildet til GeeFunk

Platinum

@platinum
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje