Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til jonas93Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til freaky2Profilbildet til KiwienProfilbildet til sweden boyProfilbildet til SadominatorProfilbildet til oslokosProfilbildet til Caleron86Profilbildet til mizzyProfilbildet til Floppa1Profilbildet til ElinesProfilbildet til harepusenProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til DrømmeMann
Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til staalmannenProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til bergen89Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til sabriinaProfilbildet til babybooProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til ole322Profilbildet til MidasProfilbildet til mrniceguy

Platinum

@platinum
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje