Profilbildet til Singel49Profilbildet til Donatello21Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til NightdiverProfilbildet til slaviProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Anne72Profilbildet til Bimann43Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til MeeowProfilbildet til BistvgProfilbildet til krsflortProfilbildet til SvetikProfilbildet til AlexsProfilbildet til HazeProfilbildet til Solros72
Profilbildet til SkårnesProfilbildet til ToremannProfilbildet til KiwienProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Solros72Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til uzi69Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til GoldenProfilbildet til sabriinaProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Oslogutt45

Platinum

@platinum
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje