Profilbildet til ExodiaProfilbildet til GiggSProfilbildet til StavangerProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til KatherineProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til XjanneProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til bakerProfilbildet til DionysusProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til freezinProfilbildet til Flekka18
Profilbildet til MariusProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Singel49Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til JustinProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til urokraakeProfilbildet til snirlenProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til BiparProfilbildet til NeonProfilbildet til nattroseProfilbildet til Shjalom

Platinum

@platinum
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje