Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til SigvegalProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til CulprateProfilbildet til ExodiaProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Natasha93Profilbildet til fadedProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til RantazticProfilbildet til m52aProfilbildet til Linda_25Profilbildet til JustinProfilbildet til TheRose49
Profilbildet til SussProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Nic94Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til knny88Profilbildet til golfbearProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Tony21Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til SylvesterProfilbildet til agderProfilbildet til Lill17Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til BecksProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til cat68

Platinum

@platinum
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje