Profilbildet til runAProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til brollProfilbildet til Cato1977Profilbildet til GeiriProfilbildet til Haakon92Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til leandroProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til line tvProfilbildet til åsne/ikke PM takk/
Profilbildet til LangbeinProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til nafaProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til TearyProfilbildet til maritaProfilbildet til ani5Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til losamantesProfilbildet til hank95Profilbildet til xtrProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Lars80Profilbildet til AmpriProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Tony21

Platinum

@platinum
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje