Profilbildet til uzi69Profilbildet til .LisetvProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Isabella10Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Mossing34Profilbildet til MikeProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til TheReaderProfilbildet til NannaProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til KingRabbit
Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til BittenProfilbildet til DrYvilProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til synnyProfilbildet til OralProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til sweettortureProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til ingoladProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Plu2Profilbildet til sisunorProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til bunnyProfilbildet til Latexleah

Platinum

@platinum
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje