Profilbildet til yanaProfilbildet til RJProfilbildet til MrVoldProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til BecksProfilbildet til kjelli77Profilbildet til ShjalomProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til pompelProfilbildet til sølProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til ingoladProfilbildet til GoldenProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til MannPåHotell
Profilbildet til ElviraProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til MizzyProfilbildet til FreshnessProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til poffenProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Reina21Profilbildet til ExodiaProfilbildet til LåtteProfilbildet til afrikarProfilbildet til Jærgutten

Platinum

@platinum
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje