Profilbildet til shaftyProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til LathamsProfilbildet til Sonny55Profilbildet til TheRose49Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til RantazticProfilbildet til AndiiProfilbildet til mann oslProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Bullseye
Profilbildet til JupiterProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til nina1992Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til andy1988Profilbildet til two-playfulProfilbildet til AndiiProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til MissProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til sydvest m48

Platinum

@platinum
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje