Profilbildet til silverProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til monique tvProfilbildet til virtuveProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til LåtteProfilbildet til førdeparetProfilbildet til LatexfunProfilbildet til ole322Profilbildet til AyakachanProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til 2KosProfilbildet til TommybProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Langbein
Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til stuve92Profilbildet til Plu2Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til JontassProfilbildet til BiparProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til XjanneProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Lez 40

Platinum

@platinum
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje