Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til OsloG21Profilbildet til Skeva91Profilbildet til TordenspydProfilbildet til AyakachanProfilbildet til carogirlProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til TheRose49Profilbildet til VictorProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Lica89Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til KvastenProfilbildet til KnutValentine
Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til HexaProfilbildet til DonGrisProfilbildet til ManimalProfilbildet til Hilde79Profilbildet til windel999Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til shado33Profilbildet til *Punky*Profilbildet til dp72Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til På_søkProfilbildet til TabbeProfilbildet til Flexiguy40

Platinum

@platinum
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje