Profilbildet til JærguttenProfilbildet til ZizouProfilbildet til MatteStProfilbildet til ani5Profilbildet til Geirern92Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til pitt76Profilbildet til love one anotherProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til BjornchProfilbildet til trond`enProfilbildet til KWG
Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til bamsefarProfilbildet til AmpriProfilbildet til LilliMyProfilbildet til NyssaProfilbildet til vekten75Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til CindyCDProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til stuve92

Platinum

@platinum
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje