Profilbildet til fridafridaProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Kas=)Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til krsflortProfilbildet til EvensProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Andersen89Profilbildet til akane21Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til afrikarProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Miss
Profilbildet til @nn@Profilbildet til trond`enProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til m52aProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til ThomasassProfilbildet til LilliMyProfilbildet til GogT1971Profilbildet til h_frodeProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til !~XanZirz~!

Platinum

@platinum
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje