Profilbildet til LululuuProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til BjornchProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til TearyProfilbildet til Modesty56Profilbildet til foresterProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til northkickProfilbildet til uzi69Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til coolchic101Profilbildet til latino123Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til ToyenProfilbildet til Molli
Profilbildet til petrus1956Profilbildet til NyssaProfilbildet til DrulProfilbildet til ArielProfilbildet til temptationProfilbildet til KWGProfilbildet til akane21Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til nattroseProfilbildet til h_frodeProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til pitt76Profilbildet til ManimalProfilbildet til Mikkel82

Platinum

@platinum
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje