Profilbildet til StaaleProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til mrroyalProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til BBW28Profilbildet til LadyStarProfilbildet til LeneaProfilbildet til KospieProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Torill1979Profilbildet til TuttaProfilbildet til Tony21Profilbildet til Trh1980Profilbildet til joniProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Telemann88
Profilbildet til JM28Profilbildet til PlatinumProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til RockDudeProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til TabbeProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Kalle2Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til Reina21Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til TheMissProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til HazeProfilbildet til Klara31

Platinum

@platinum
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje