Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Geirern92Profilbildet til zailoProfilbildet til LilliMyProfilbildet til HardRockProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Mystical34Profilbildet til xantippeProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til akane21Profilbildet til bby123Profilbildet til BrumProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Søker spennign
Profilbildet til burndocProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til maler.nProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til GogT1971Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til LeneaProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Man30303Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til bbck osloProfilbildet til charlotee23Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Niko9

Platinum

@platinum
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje