Profilbildet til jannis25Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til BBW28Profilbildet til Kate WProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til VigdisProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til KWGProfilbildet til Tine cdProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til SigvegalProfilbildet til SamehadaProfilbildet til ingoladProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til mann31vesterålen
Profilbildet til Anne72Profilbildet til SwededarterProfilbildet til 59modellProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Siba44Profilbildet til urokraakeProfilbildet til GeiriProfilbildet til Stine1986Profilbildet til AjscreamProfilbildet til ElyProfilbildet til sola50Profilbildet til Roger84Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til fridafridaProfilbildet til MariusProfilbildet til toro60

Platinum

@platinum
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje