Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til OdinProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til j18elverumProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til ole322Profilbildet til GogT1971Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til Per SProfilbildet til PussiProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til ingolad
Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til SingleLizProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til carogirlProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til mindwtoProfilbildet til FerdiuslexusProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til ManimalProfilbildet til toro60Profilbildet til andy1988Profilbildet til YouwishProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Tobben28

Platinum

@platinum
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje