Profilbildet til CalaDorProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til StaaleProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til joniProfilbildet til mindwtoProfilbildet til SwededarterProfilbildet til mizzyProfilbildet til LissaProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Skeva91Profilbildet til JavhaxProfilbildet til ChivasProfilbildet til Tigergutten82
Profilbildet til TingTongProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til BiTrineProfilbildet til GeiriProfilbildet til Crazy92Profilbildet til slaviProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til LissaProfilbildet til kjelli77Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til synnyProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til shaftyProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Siba44

Platinum

@platinum
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje