Profilbildet til Siba44Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til par3427Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til SoffiProfilbildet til På_søkProfilbildet til vårkåtProfilbildet til ArousalProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til babybooProfilbildet til LenemorProfilbildet til Henriettejenta
Profilbildet til sjømannProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til charlotee23Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til knutbrgProfilbildet til HexaProfilbildet til englevingerProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til ShjalomProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til BluwProfilbildet til Becks

Platinum

@platinum
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje