Profilbildet til HebroProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Androx0Profilbildet til Plu2Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til colargolProfilbildet til yanaProfilbildet til Tara84Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til ArconadaProfilbildet til leandroProfilbildet til KarinagayProfilbildet til carogirlProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til shafty
Profilbildet til bergen89Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til orphansProfilbildet til Osl38Profilbildet til windel999Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til bakerProfilbildet til Torill1979Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Thea92Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til trisvikProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til iNøff_said

Platinum

@platinum
aktiv 4 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje