Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til LamatryneProfilbildet til AngelManProfilbildet til Lica89Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til krsflortProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til bergen89Profilbildet til hotnoProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Just4youProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Torill1979Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til cat68
Profilbildet til testomanProfilbildet til C.lop14Profilbildet til faithProfilbildet til Jan46Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til RememBr83Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Hulder1Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til bait69Profilbildet til AyakachanProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til GogT1971

Platinum

@platinum
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 12 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 12 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 1 uke, 4 dager siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje