Profilbildet til KvinnenProfilbildet til lalaparProfilbildet til xantippeProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til synnyProfilbildet til Klar 79Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Roger84
Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til RememBr83Profilbildet til englevingerProfilbildet til Solros72Profilbildet til SkårnesProfilbildet til sjømannProfilbildet til xdresserProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til MidasProfilbildet til Cato1977Profilbildet til krsflortProfilbildet til silverProfilbildet til afrikarProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til vesle 43

Platinum

@platinum
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 20 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 20 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 6 måneder, 1 uke siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje