Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til BadboyProfilbildet til Floppa1Profilbildet til AlekProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til TheRose49Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til XjanneProfilbildet til dogbayProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til MissyMooProfilbildet til StaaleProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til xtr
Profilbildet til Roger84Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til RonnProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til DonGrisProfilbildet til RubberkingProfilbildet til godsg1Profilbildet til nada000Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til AlesioProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Nic94Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til JustinProfilbildet til Strazo

Platinum

@platinum
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 3 måneder, 1 uke siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje