Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til dewill77Profilbildet til trisvikProfilbildet til runAProfilbildet til C.lop14Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til DionysusProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til two-playfulProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Geirern92Profilbildet til MaykieProfilbildet til Nowhereman
Profilbildet til OlavsenProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til SarlimeProfilbildet til BergenoProfilbildet til skurk3Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til HommeProfilbildet til Solros72Profilbildet til solaProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til CrossOda

Platinum

@platinum
aktiv 4 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Platinum

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje