Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til ValeriaProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til karlaaProfilbildet til LangbeinProfilbildet til kinky667Profilbildet til NightdiverProfilbildet til hawe35Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til snirlenProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Natasha93Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Chatrinetv
Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til freaky2Profilbildet til RubberkingProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Niko9Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til ScorpionProfilbildet til poopITboyProfilbildet til komigje69Profilbildet til kajabiProfilbildet til AlekProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Passivg19Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til yanaProfilbildet til NaughtyDane

Platinum

@platinum
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Platinum

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje