Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til RememBr83Profilbildet til Donatello21Profilbildet til hank95Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til JærguttenProfilbildet til LookmeProfilbildet til YongProfilbildet til line tvProfilbildet til JM28Profilbildet til shinY_Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Lenaa23
Profilbildet til Slappen72Profilbildet til fridafridaProfilbildet til sexypar85Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til trannyboyProfilbildet til zailoProfilbildet til MidasProfilbildet til jannis25Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til kennethProfilbildet til AlexanderProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Trappani89Profilbildet til Cd28

Platinum

@platinum
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Platinum:Disse profilene har Platinum besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Platinum

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje