Profilbildet til nord88Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Latex50Profilbildet til just myselfProfilbildet til Hilde79Profilbildet til RogermadsProfilbildet til foresterProfilbildet til LåtteProfilbildet til DionysusProfilbildet til SvantepriProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Mossing34Profilbildet til NallexyProfilbildet til TengilProfilbildet til Oslogutt45
Profilbildet til vårkåtProfilbildet til LærerenProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til LeticiaProfilbildet til superteddProfilbildet til BBW28Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til davidandreProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til jeanettekProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til LadyStar

~ lille please ~

@please-2
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt ~ lille please ~:Disse profilene har ~ lille please ~ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje