Profilbildet til Lars80Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til SupermannProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til trisvikProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til RantazticProfilbildet til ElyProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til LamatryneProfilbildet til BjornchProfilbildet til TheMissProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til MannTrondheim
Profilbildet til PSYllonProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til NallexyProfilbildet til knutbrgProfilbildet til CleoProfilbildet til Par på camProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Latex44Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til dp72Profilbildet til BadboyProfilbildet til KjellarProfilbildet til AngelManProfilbildet til Joey77Profilbildet til Huldra89

~ lille please ~

@please-2
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt ~ lille please ~:Disse profilene har ~ lille please ~ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje