Profilbildet til sexworker202Profilbildet til KongenProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til frekkis71Profilbildet til trisvikProfilbildet til VildeeeProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til jenandProfilbildet til SnæxProfilbildet til MusashiProfilbildet til runA
Profilbildet til sjømannProfilbildet til i love boysProfilbildet til MikeProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til DionysusProfilbildet til nattroseProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til DorcasProfilbildet til trond`enProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til SussProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Angel84Profilbildet til Zuurie2

~ lille please ~

@please-2
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt ~ lille please ~:Disse profilene har ~ lille please ~ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje