Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til KiwienProfilbildet til PlatinumProfilbildet til j18elverumProfilbildet til shinY_Profilbildet til LadysmanProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Lars80Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til TorolavProfilbildet til temptationProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Erik1337Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til leandro
Profilbildet til leandroProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Angel84Profilbildet til toro60Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til ani5Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Matiine123Profilbildet til HexaProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til burndocProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtes

~ lille please ~

@please-2
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt ~ lille please ~:Disse profilene har ~ lille please ~ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje