Profilbildet til TorolavProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til zethProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til TordenspydProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til IronheartProfilbildet til hotnoProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Ready4funProfilbildet til naitsProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til LokerProfilbildet til Frøken_sensuell1964
Profilbildet til vekten75Profilbildet til KiwienProfilbildet til freaky2Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til GiggSProfilbildet til KaisaProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til eddi1000Profilbildet til oslokosProfilbildet til gameroslProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Cd28

~ lille please ~

@please-2
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt ~ lille please ~:Disse profilene har ~ lille please ~ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje