Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til h_frodeProfilbildet til Helene89Profilbildet til ingoladProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Linda_25Profilbildet til EspenProfilbildet til bamsefarProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til LangbeinProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til windel999Profilbildet til LissaProfilbildet til BottomProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til FrkAurora
Profilbildet til MolliProfilbildet til dogbayProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til pierceddickProfilbildet til AsveigProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til NordJente90Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til regntøymannProfilbildet til SylvesterProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til NataProfilbildet til freaky2

~ lille please ~

@please-2
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt ~ lille please ~:Disse profilene har ~ lille please ~ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje