Profilbildet til NåProfilbildet til fadedProfilbildet til KarinagayProfilbildet til HommeProfilbildet til Thea92Profilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til bergenm30Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til kennedy85Profilbildet til InsomniaProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til TuttaProfilbildet til babyblueeyes
Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til TingTongProfilbildet til IronheartProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Mass SageProfilbildet til IngegardProfilbildet til sweden boyProfilbildet til nord88Profilbildet til Hilde79Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til ManimalProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til sola

~ lille please ~

@please-2
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt ~ lille please ~:Disse profilene har ~ lille please ~ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje