Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til testomanProfilbildet til Kas=)Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til DonGrisProfilbildet til IntrMannProfilbildet til nina1992Profilbildet til xantippeProfilbildet til sverre89
Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Isabella10Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til KWGProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til MartinosloProfilbildet til beitoProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til SarlimeProfilbildet til 59modellProfilbildet til ThomasDes

~ lille please ~

@please-2
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt ~ lille please ~:Disse profilene har ~ lille please ~ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje