Profilbildet til Helene89Profilbildet til Isabella10Profilbildet til TheReaderProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til RockDudeProfilbildet til gameroslProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til TheRose49Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til harepusenProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Leticia
Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til knny88Profilbildet til trisvikProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til bad666boyProfilbildet til KiwienProfilbildet til Osl38Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Joey77Profilbildet til Mandal37Profilbildet til ZaxProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til northkick

~ lille please ~

@please-2
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt ~ lille please ~:Disse profilene har ~ lille please ~ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje