Profilbildet til windel999Profilbildet til @nn@Profilbildet til ElyProfilbildet til AngelManProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til XenaProfilbildet til monique tvProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til orphansProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Niko9Profilbildet til coolchic101Profilbildet til LenemorProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til BecksProfilbildet til Dotto81
Profilbildet til Kate WProfilbildet til ani5Profilbildet til JontassProfilbildet til Anne72Profilbildet til par_30Profilbildet til ole322Profilbildet til ExosProfilbildet til BecksProfilbildet til DodraugenProfilbildet til UerfarenProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Siba44Profilbildet til westpar76Profilbildet til ShjalomProfilbildet til veilchen

pleasure4u2n8

@pleasure4u2n8
aktiv 1 måned, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt pleasure4u2n8:Disse profilene har pleasure4u2n8 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje