Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til jente2011Profilbildet til NannaProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til angelica96Profilbildet til regntøymannProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til lalaparProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til sweden boyProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Niko9Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til -bg-xxx-
Profilbildet til .LisetvProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til SussProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Donatello21Profilbildet til DrulProfilbildet til jente2011Profilbildet til burndocProfilbildet til silverProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til AlesioProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Life is a game

poffen

@poffen
aktiv 3 måneder, 3 uker siden
Rain, Rain, & Rain, am drunk’n horny c”,) Vis
Disse profilene har besøkt poffen:Disse profilene har poffen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje