Profilbildet til ExodiaProfilbildet til talkmanProfilbildet til urokraakeProfilbildet til BittenProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til SadominatorProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til NightdiverProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til MaykieProfilbildet til sørlandssønn
Profilbildet til DonGrisProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til ani5Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til xdresserProfilbildet til Torill1979Profilbildet til ninatvProfilbildet til Helene89Profilbildet til Skeva91Profilbildet til IrenProfilbildet til ReidarProfilbildet til NåProfilbildet til AskimMannProfilbildet til TheRose49

poffen

@poffen
aktiv 6 måneder, 3 uker siden
Rain, Rain, & Rain, am drunk’n horny c”,) Vis
Disse profilene har besøkt poffen:Disse profilene har poffen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje