Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til SpindelProfilbildet til BBW28Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til moss73Profilbildet til northkickProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Latex50Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til pvcloveProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til TabbeProfilbildet til Svetik
Profilbildet til NinnaProfilbildet til XenaProfilbildet til JupiterProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Andersen89Profilbildet til orro75Profilbildet til MariusProfilbildet til spruksProfilbildet til Per SProfilbildet til lekenergodProfilbildet til GoldenProfilbildet til AnetteleProfilbildet til apeeassProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Lez 40Profilbildet til swedman

poffen

@poffen
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Rain, Rain, & Rain, am drunk’n horny c”,) Vis
Disse profilene har besøkt poffen:Disse profilene har poffen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje