Profilbildet til AndyrjProfilbildet til urokraakeProfilbildet til BiparProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Erik1337Profilbildet til pvcloveProfilbildet til vickycdProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til SKubrickProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til PlatinumProfilbildet til vekten75Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til GiggS
Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til latexthingProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til ak00nProfilbildet til MannValdresProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Stine1986Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til bby123Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til uzi69Profilbildet til vannmann1987

poffen

@poffen
aktiv 10 måneder, 4 uker siden
Rain, Rain, & Rain, am drunk’n horny c”,) Vis
Disse profilene har besøkt poffen:Disse profilene har poffen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje