Profilbildet til BergenoProfilbildet til petzlProfilbildet til MissMProfilbildet til claireProfilbildet til lalaparProfilbildet til petrus1956Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til DrYvilProfilbildet til KimmernProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til troendern93Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til C.lop14Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til Swededarter
Profilbildet til SuzProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til VictorProfilbildet til hotnoProfilbildet til regntøymannProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Handyman40Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til Nic94Profilbildet til SjtProfilbildet til jeanettekProfilbildet til SussProfilbildet til sandnes-par

poffen

@poffen
aktiv 8 måneder, 3 uker siden
Rain, Rain, & Rain, am drunk’n horny c”,) Vis
Disse profilene har besøkt poffen:Disse profilene har poffen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje