Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til **WanjaProfilbildet til Fin g30Profilbildet til PSYllonProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Lica89Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til InsomniaProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til YouwishProfilbildet til sweden boyProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Niko9Profilbildet til kjelli77
Profilbildet til Sonny55Profilbildet til HazeProfilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til burndocProfilbildet til Erik1337Profilbildet til hotnoProfilbildet til NallexyProfilbildet til LizzyProfilbildet til DorcasProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til KvinnenProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til CalaDorProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Helene89Profilbildet til Teonille

poffen

@poffen
aktiv 2 måneder, 3 uker siden
Rain, Rain, & Rain, am drunk’n horny c”,) Vis
Disse profilene har besøkt poffen:Disse profilene har poffen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje