Profilbildet til BadboyProfilbildet til ErogenProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Nic94Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til knny88Profilbildet til orro75Profilbildet til poopITboyProfilbildet til SuzProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til foresterProfilbildet til poffenProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til freezinProfilbildet til Sammi
Profilbildet til XjanneProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til mrroyalProfilbildet til petzlProfilbildet til sverre89Profilbildet til Ramp78Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til urokraakeProfilbildet til JosepProfilbildet til ellenProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til MarwinProfilbildet til jeanettekProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til ArconadaProfilbildet til LatexToiletSlave

poffen

@poffen
aktiv 1 måned, 4 uker siden
Rain, Rain, & Rain, am drunk’n horny c”,) Vis
Disse profilene har besøkt poffen:Disse profilene har poffen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje