Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til MissMProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Tony21Profilbildet til vårkåtProfilbildet til LathamsProfilbildet til GoldenProfilbildet til SvantepriProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til dogbay
Profilbildet til zailoProfilbildet til Singel49Profilbildet til DorcasProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til regntøymannProfilbildet til NettstedetProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til bad666boyProfilbildet til JavhaxProfilbildet til northkickProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til ArconadaProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til .Lisetv

pompel

@pompel
aktiv 6 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt pompel:Disse profilene har pompel besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje