Profilbildet til ChrisCProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til bergenm30Profilbildet til Lill17Profilbildet til BotanicalProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til dogbayProfilbildet til AfroManProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til MatteStProfilbildet til AsveigProfilbildet til andy1988
Profilbildet til KvinnenProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til NightdiverProfilbildet til NallexyProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Handyman31Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til 59modell

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje