Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til NordJente90Profilbildet til julieProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til LissaProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til jonas93Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til just myselfProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Manimal
Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til TearyProfilbildet til RonnProfilbildet til love one anotherProfilbildet til JupiterProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til JavhaxProfilbildet til SpindelProfilbildet til KvinnenProfilbildet til fridafridaProfilbildet til MusashiProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Solros72

Preci1ous69

@preci1ous69
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Preci1ous69:Disse profilene har Preci1ous69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje