Profilbildet til ToyenProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til NettstedetProfilbildet til ExodiaProfilbildet til NinnaProfilbildet til BillProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til sluggernProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Matiine123Profilbildet til BecksProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Isabella10
Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til uzi69Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til SvetikProfilbildet til Buffy93Profilbildet til SussProfilbildet til julieProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til LåtteProfilbildet til LenemorProfilbildet til RJProfilbildet til TengilProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, Stord

Preci1ous69

@preci1ous69
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Preci1ous69:Disse profilene har Preci1ous69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje