Profilbildet til Leto78Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til norseman9Profilbildet til spruksProfilbildet til XenaProfilbildet til StaaleProfilbildet til geddimannProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til JimBodenProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til orphansProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til SkittenOslojente
Profilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til KongenProfilbildet til dewill77Profilbildet til SamehadaProfilbildet til ani5Profilbildet til Roger84Profilbildet til Ready4funProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til Nic94Profilbildet til cat68Profilbildet til xdresserProfilbildet til NordlandProfilbildet til englevingerProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Pleasurekraft

Preci1ous69

@preci1ous69
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Preci1ous69:Disse profilene har Preci1ous69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje