Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Reisende40Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til IronheartProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til golfbearProfilbildet til TabbeProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til mann oslProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til NathalieJanne
Profilbildet til KWGProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til orphansProfilbildet til NordlandProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Crazy92Profilbildet til jannis25Profilbildet til blaithinProfilbildet til søker sexProfilbildet til JustinProfilbildet til kennedy85Profilbildet til MariusProfilbildet til ak00nProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til komigje69

Preci1ous69

@preci1ous69
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Preci1ous69:Disse profilene har Preci1ous69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje