Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Natasha93Profilbildet til KimmernProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til charlotee23Profilbildet til Helene89Profilbildet til ThomasassProfilbildet til PussiProfilbildet til englevingerProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Fin g30Profilbildet til jenandProfilbildet til freezinProfilbildet til Kiwien
Profilbildet til BittenProfilbildet til KospieProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til hank95Profilbildet til JavhaxProfilbildet til AlesioProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til hgsd1Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til VildeeeProfilbildet til sexworker202Profilbildet til dewill77Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til badbombadilly

Preci1ous69

@preci1ous69
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Preci1ous69:Disse profilene har Preci1ous69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje