Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til sweden boyProfilbildet til TheRose49Profilbildet til blaithinProfilbildet til Lill17Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Donatello21Profilbildet til BullseyeProfilbildet til KennethR88Profilbildet til norseman9Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Emiljepusiiiii
Profilbildet til BjornchProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til ManimalProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til DavinciProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til freezinProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til SnæxProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Mass SageProfilbildet til godsg1Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til BergenoProfilbildet til Lathams

Preci1ous69

@preci1ous69
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Preci1ous69:Disse profilene har Preci1ous69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje