Profilbildet til LangbeinProfilbildet til MrVoldProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til søker sexProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til XjanneProfilbildet til IngunnProfilbildet til bwillyProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Handyman31Profilbildet til vickycdProfilbildet til veilchenProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til harepusenProfilbildet til Ninna
Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til DragongirlProfilbildet til Stine1986Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til DrulProfilbildet til pvcloveProfilbildet til SimProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til Slappen72Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til dewill77Profilbildet til toro60Profilbildet til Bullseye

Preci1ous69

@preci1ous69
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Preci1ous69:Disse profilene har Preci1ous69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje