Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til AfroManProfilbildet til Angel84Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Trh1980Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til FreshnessProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Ironheart
Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til DionysusProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til LeneaProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til TengilProfilbildet til slaviProfilbildet til LangbeinProfilbildet til PSYllonProfilbildet til MissProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 år

Preci1ous69

@preci1ous69
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Preci1ous69:Disse profilene har Preci1ous69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje