Profilbildet til qwerty19Profilbildet til ElviraProfilbildet til ZizouProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til KatherineProfilbildet til KogKProfilbildet til På_søkProfilbildet til Jan46Profilbildet til jannis25Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Mystical34Profilbildet til sokersexogmorro
Profilbildet til MariusProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til jens41Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til foresterProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til jente2011Profilbildet til DionysusProfilbildet til babybooProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til TengilProfilbildet til vekten75Profilbildet til freaky2Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til rikkeintim

Preci1ous69

@preci1ous69
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Preci1ous69:Disse profilene har Preci1ous69 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje