Profilbildet til Donatello21Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Anne72Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til CleoProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til bergenm30Profilbildet til agderProfilbildet til JaNuSProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til KarinagayProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Ayakachan
Profilbildet til northkickProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til RantazticProfilbildet til AvalonProfilbildet til zailoProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Grom87Profilbildet til beitoProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til ToremannProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til OralProfilbildet til Cato1977Profilbildet til OdinProfilbildet til Rapper.1

Preci1ous69

@preci1ous69
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Preci1ous69:Disse profilene har Preci1ous69 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje