Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til vekten75Profilbildet til 2KosProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til afrikarProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til AjscreamProfilbildet til NyssaProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til HommeProfilbildet til GogT1971
Profilbildet til colargolProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til latex66Profilbildet til engenanjaProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til qwerty19Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til j18elverumProfilbildet til mindwtoProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til førdeparetProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til LokerProfilbildet til Hexa

Preci1ous69

@preci1ous69
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Preci1ous69:Disse profilene har Preci1ous69 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje