Profilbildet til TommybProfilbildet til TearyProfilbildet til Latex50Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Erik1337Profilbildet til ElviraProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til ElleseusProfilbildet til StaaleProfilbildet til sverre89Profilbildet til Cd28Profilbildet til mindwtoProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til candyqueen30
Profilbildet til MolliProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til latino123Profilbildet til xtrProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til bakerProfilbildet til Flekka18Profilbildet til RememBr83Profilbildet til Mandal37Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good manProfilbildet til julieProfilbildet til TheMissProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til forester

Preci1ous69

@preci1ous69
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Preci1ous69:Disse profilene har Preci1ous69 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 47 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 47 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje