Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til VildeeeProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Hilde79Profilbildet til NinnaProfilbildet til JærguttenProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til ArousalProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til SwededarterProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Reina21Profilbildet til ballderProfilbildet til Jupiter
Profilbildet til charlotee23Profilbildet til mizzyProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til chipProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til LærerenProfilbildet til JiJiProfilbildet til Mass SageProfilbildet til shaftyProfilbildet til LokerProfilbildet til JærguttenProfilbildet til AlexanderProfilbildet til BotanicalProfilbildet til XjanneProfilbildet til RubberkingProfilbildet til faded

Preci1ous69

@preci1ous69
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Preci1ous69:Disse profilene har Preci1ous69 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Preci1ous69

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje