Profilbildet til elghodeProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til ManimalProfilbildet til ole322Profilbildet til NyssaProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til MariusProfilbildet til SnæxProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Tobben28Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til charlotee23Profilbildet til mrroyal
Profilbildet til RixnProfilbildet til Hilde79Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til binittedal31Profilbildet til knny88Profilbildet til LenemorProfilbildet til DavinciProfilbildet til StaaleProfilbildet til HommeProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til karlaaProfilbildet til ReidarProfilbildet til freaky2Profilbildet til ZizouProfilbildet til petzl

Preci1ous69

@preci1ous69
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Preci1ous69:Disse profilene har Preci1ous69 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Preci1ous69

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje