Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til runAProfilbildet til AlexsProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til Geirern92Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til UerfarenProfilbildet til LookmeProfilbildet til KennethR88Profilbildet til GoldenProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til kennedy85Profilbildet til eddi1000Profilbildet til TuttaProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Evens
Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til LatexfunProfilbildet til northkickProfilbildet til AskimMannProfilbildet til stian93Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til Solros72Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til PussiProfilbildet til TheRose49Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til ArousalProfilbildet til line tvProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til No Strings

PrettyBoyFloyd

@prettyboyfloyd
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt PrettyBoyFloyd:Disse profilene har PrettyBoyFloyd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje