Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til fadedProfilbildet til babybooProfilbildet til KaisaProfilbildet til TeonilleProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til 33Profilbildet til ExodiaProfilbildet til losamantesProfilbildet til northkickProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til NordJente90Profilbildet til halloisProfilbildet til Masserer_deg
Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til NylongummiProfilbildet til EspenProfilbildet til jarlemannProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til LadysmanProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til ReidarProfilbildet til MiaBProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Bergen-nord

PrettyBoyFloyd

@prettyboyfloyd
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt PrettyBoyFloyd:Disse profilene har PrettyBoyFloyd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje