Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til ArconadaProfilbildet til No StringsProfilbildet til MandrakeProfilbildet til IrenProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til englevingerProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Bistvg
Profilbildet til regntøymannProfilbildet til Donatello21Profilbildet til BluwProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til RuienProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Merethe21Profilbildet til hotnoProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til BistvgProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til SwededarterProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til DetteErMeg

PrettyBoyFloyd

@prettyboyfloyd
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt PrettyBoyFloyd:Disse profilene har PrettyBoyFloyd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje