Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til geddimannProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til SKubrickProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Difference___Profilbildet til IngunnProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til BotanicalProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til shado33Profilbildet til staalmannenProfilbildet til just myselfProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til JontassProfilbildet til Lamatryne
Profilbildet til MaykieProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til julieProfilbildet til bwillyProfilbildet til KarinagayProfilbildet til trond`enProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til colargolProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til RememBr83Profilbildet til pitt76Profilbildet til Lez 40Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til BadBoyDyson

PrettyBoyFloyd

@prettyboyfloyd
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt PrettyBoyFloyd:Disse profilene har PrettyBoyFloyd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje