Profilbildet til sportfuckProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til joniProfilbildet til sanjaProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til SiljeProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til JontassProfilbildet til NylongummiProfilbildet til NåProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Handyman40Profilbildet til ElyProfilbildet til qwerty19Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til dp72
Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til dp72Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til yanaProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til søker sexProfilbildet til MrVoldProfilbildet til solaProfilbildet til sexworker202Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til BluwProfilbildet til miss76Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til stor pung

Phenrik

@prhenrik
aktiv 6 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Phenrik:Disse profilene har Phenrik besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje