Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til PussiProfilbildet til Oslo27Profilbildet til RosjerProfilbildet til MarwinProfilbildet til Reisende40Profilbildet til hank95Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til KimmernProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til ElyProfilbildet til JustinProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28
Profilbildet til Trh1980Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til ToyenProfilbildet til LookmeProfilbildet til zethProfilbildet til golfbearProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til stuve92Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til nord88Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Rebel&Passion

Phenrik

@prhenrik
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Phenrik:Disse profilene har Phenrik besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje