Profilbildet til .LisetvProfilbildet til Hilde79Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til jan50Profilbildet til Leto78Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til AndyrjProfilbildet til røyskattaProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til SakoProfilbildet til TorolavProfilbildet til Geirern92Profilbildet til BergenoProfilbildet til karlaaProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Alexander44
Profilbildet til NallexyProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Linda_25Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til DionysusProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til IngunnProfilbildet til Latex44Profilbildet til wille455Profilbildet til AvalonProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til m52a

Phenrik

@prhenrik
aktiv 9 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Phenrik:Disse profilene har Phenrik besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje