Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til NinnaProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til veilchenProfilbildet til eddi1000Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til KosMusProfilbildet til ak00nProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til PussiProfilbildet til LadyStar
Profilbildet til TheRose49Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til bait69Profilbildet til SvetikProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Geirern92Profilbildet til TearyProfilbildet til agderProfilbildet til Hulder1Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til xantippeProfilbildet til Ronn

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje