Profilbildet til toro60Profilbildet til XenaProfilbildet til bergen89Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til CdrypaProfilbildet til RonnProfilbildet til RixnProfilbildet til coolchic101Profilbildet til NataProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til babybooProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til jenand
Profilbildet til colargolProfilbildet til ballderProfilbildet til jannis25Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til KarinagayProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Telemann88Profilbildet til C.lop14Profilbildet til ArielProfilbildet til ElleseusProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til SpindelProfilbildet til PSYllonProfilbildet til xtrProfilbildet til xdresserProfilbildet til Zero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje