Profilbildet til westpar76Profilbildet til RomeoProfilbildet til pytagorasProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til ToyenProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til LathamsProfilbildet til HommeProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til ChrisCProfilbildet til SussProfilbildet til mindwto
Profilbildet til trannyboyProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til harepusenProfilbildet til Tony21Profilbildet til SadominatorProfilbildet til MedusaProfilbildet til Hemne72Profilbildet til buskerudProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til joniProfilbildet til sanjaProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til carmellaProfilbildet til Tanja609(CD/TV)

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje