Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til BabyWProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til MortenBProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Tara84Profilbildet til Handyman31Profilbildet til leandroProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til OralProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)
Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til BergenoProfilbildet til YouwishProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til MaykieProfilbildet til OralProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til KristiansenProfilbildet til wille455Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til LamatryneProfilbildet til MartinosloProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Rebel&Passion

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje